J N 45 1696x1131 1

Falkensteiner Hotel Beograd

Bulevar Mihaila Pupina 10K, Novi Beograd ● Falkensteiner Hotel Belgrade | Hoteli u Beogradu

Sa svojom futurističkom fasadom, hotel spolja zaista izgleda imresivno. Potpuni utisak vas tek čeka tek kada prvi put uđete u Falkeinsteiner Hotel u Beogradu. Ovaj savršeno uspešan spoj tradicije i modernizma hotel duguje svom svetski poznatom arhitekti, Borisu Podrecci.

Mi u hotelu Falkensteiner Belgrade znamo da je venčanje jedan od najvažnijih dana u vašim životima i želimo da vam pomognemo da zajedno stvorimo jedinstven događaj koji nikada nećete zaboraviti!

Banket sala – „White Pearl“ je naša najveća sala za održavanje događaja površine 300 m2 ima kapacitet za do 220 gostiju i to u postavci sa okruglim stolovima. Ispred sale nalazi se banket foaje koji možete koristiti za okupljanje gostiju, koktel dobrodošlice ili ceremoniju gradskog venčanja.

Hotel Falkensteiner poseduje i letnju terasu, prijatnog i modernog ambijenta sa baldahinima. Kapacitet letnje terase je oko 100 osoba. Terasa predstavlja i idealnu lokaciju za samu ceremoniju venčanja. Naš tim vam stoji na raspolaganju za svaku vrstu saveta ili pomoći pri planiranju vašeg savršenog venčanja.

INFO

TELEFON: tel: 0112250000 ili 0648110303
E-MAIL ADRESA: MEET.BELGRADE@FALKENSTEINER.COM