Dekoracije za svadbe - TOP 10 dekoratera

Jedan od najvažnijih delova kada je organizacija venčanja u pitanju svakako je i dekoracija za svadbu. Dekorateri za svadbe bi od Vašeg divnog dana trebalo da naprave bajku, pravi ugođaj kako za Vas – mladence, tako i za sve goste, a aranžmani bi trebalo da budu upečatljivi, ali i praktični. Dekoracija venčanja je nešto što mladence veoma raduje, ali im može doneti i veliki stres, upravo zbog toga što odabir dekoracije u velikoj meri utiče na opšti utisak sa veselja. I ne zaboravite, dekoracija je ta koja će obeležiti apsolutno svaku fotografiju sa Vašeg venčanja.

Dobrom dekoracijom može se u potpunosti transformisati i ulepšati svaki prostor. Dekorater je taj koji bi trebalo da zna sve Vaše želje da sprovede u delo, ali i da “povuče ručnu” kada vidi da Vaše želje možda nisu baš praktične ili dobre.

Kod odabira dekora je, kao i kod odabira prostora za venčanje, veoma važan odnos cene i kvaliteta i uopšte čitava komunikacija i mogućnost dekoratera da reaguje u trenutku. Ali, možda još važnije od toga je da deo koji se odnosi na raznovrsnost, odnosno to da su dekorateri uvek novi u svojim idejama, da svaki put iznova rade na uspostavljanju novih trendova u dekoraciji i da guraju celo tržište wedding industrije napred.

Zato, dragi mladenci, kada birate ko će da dekoriše prostor za Vaše venčanje najvažnije je da obratite pažnju na sledeće stavke:

  1. Odnos cene kvaliteta – da je ponuđena cena adekvatna onome sto ćete dobiti za nju
  2. Komunikacija i pouzdanost – da dekorater poštuje sve što je dogovoreno, kako biste i po ovom veoma važnom pitanju imali “happy ending” i bili zadovoljni urađenim
  3. Raznovrsnost i inovativnost – da dekorateri uvek iznova osmišljavaju nove trendove za dekoracije u našoj zemlji