hotel metropol fullwidth

Hotel Metropol Beograd

Bulevar kralja Aleksandra 69, Beograd ● https://www.marriott.com/

U „Metropolu“ dokazuju da bajke još postoje. A svako od nas veruje u njih, pogotovu kada planira sopstveno venčanje. Od prvog otvaranja, 1957. godine, hotel „Metropol“ je mesto gde bajke postaju stvarnost, što dokazuje više od 2.000 organizovanih venčanja u njemu. Na ovom mestu ispisivana je istorija velikana, svetskih putnika, pustolova i diva sa velikog platna poput Sofije Loren, Brižit Bardo i Elizabet Tejlor, zahvaljujući kojima je ovde oživeo duh Holivuda. Bilo da je Vaš izbor spektakularna ceremonija u balskoj dvorani ili koktel u intimnoj atmosferi na terasi s pogledom na Tašmajdanski park i Crkvu svetog Marka, svaki detalj proslave planira se do tančina, a svako „Metropol“ venčanje je jedinstven dan za pamćenje. Kapacitet sale za proslave je 640 mesta.

Na dan Vašeg venčanja prošetajte crvenim tepihom poput velikih holivudskih diva, uživajte u ukusnim specijalitetima i venčajte se pred cvetnim oltarom u bajkovitoj atmosferi elegantno ukrašenog prostora.

Opustite se nakon proslave sa Vašom voljenom osobom u romantičnom mladenačkom apartmanu, a vaš prvi zajednički dan započnite uživanjem u relaksirajućem ambijentu spa centra hotela Metropol Palace.

Na vama je da odaberete dan, a na nama da Vam pokažemo kako bajke još uvek postoje.Za one okrenuti savremenom spoju sa modernim dizajnom, Hotel Metropol Palace je savršen spoj raskošnog i elegantnog u savremenom stilu ali sa osvrtom na dizajn sredine dvadesetog veka. Kapacitet 640 mesta, stil savremeno glamurozan