konzulat waretfront events

Konzulat Waterfront Events

Ušće 10, Beograd ● konzulatevents.rs

Novi koncept KONZULAT EVENTS CENTRA u potpunosti je kreiran da ponudi drugačiji doživljaj i iskustvo boravka na svakom događaju i za sve goste.

Tim za organizaciju događaja sa preko 15 godina iskustva, najviši gastronomski standardi i nesvakidašnji ambijent uz najlepši pogled na Kalemegdan, garantuju širok opseg mogućnosti za profesionalnu i pouzdanu organizaciju najrazličitijih događaja.

U Konzulatu možete napraviti nesvakidašnju svadbu, sa potpuno neuobičajenim rasporedom sedenja, kombinacijom otvorenog i zatvorenog dela prostora, a sve uz asistenciju i vođenje profesionalnih organizatora događaja, koji će vas od prvog kontakta usmeriti i pomoći vam da organizujete venčanje u svom stilu.

Na raspolaganju vam je koordinator događaja, pouzdane hostese, profesionalni barmeni i konobari sa dugogodišnjim iskustvom rada u najprestižnijim objektima u Beogradu i vrhunska gastronomska ponuda, kojoj ne odolevaju ni  najzahtevniji gurmani.

Pun kapacitet restorana je čak 230 mesta, a prostor je takav da se lako može prilagoditi i mnogo manjoj grupi ljudi bilo da organizujete poslovne proslave ili slavite svoj rođendan ili važne datume vaših najdražih.

INFO