milan fullwidth

Milan Radojičić

Beograd ● milanradojicic.com

Ja sam Milan Radojičić, fotograf za venčanja. Nalazim se u Beogradu ali fotografišem venčanja svuda po Srbiji, ali i Evropi. Iza svega ovoga stoji mali tim od za sada 4 člana. Moja supruga Jelena, moja ćerka Đurđina, sin Milutin i ja. Ne kažem ovo jer su deo moje porodice – oni su aktivno uključeni u sav naš posao. U stvari, sva venčanja fotografisana radimo zajedno – ona je moj partner ne samo u životu već i u poslu.

Ako se zapitate, zašto mi se sajt ne zove Milan i Jelena ili slično – to je zato što sam već pravio svoje fotografije kada sam Jelenu angažovao za asistenticu i na kraju se oženio njom. Dakle, nije daleko od istine ako kažemo da je fotografija naš život. Ljubav prema fotografiji nas je povezala i iz ljubavi koju lično osećamo i delimo – rođeni su Milutin i Đurđina, kao nova snaga i motivacija za sve što radimo. Jedna od naših najvećih motivacija ste vi, svaki put kada vidimo osmeh i emociju na vašem venčanju pretočene u fotografije i šta vama predstavljaju te fotografije i kakve reakcije izazovu mi imamo motiv da idemo dalje, da se trudimo više.

Naša uloga na vašem venčanju je da uhvatimo sve očaravajuće, iskrene i emotivne trenutke koje želite da sačuvate i delite generacijama. Vodimo računa da, ne samo snimimo svu atmosferu i spontane momente, već i da ostanemo nevidljivi kako bi svi mogli da ostanu opušteni i prirodni.

INFO

OSNOVANO:
CENOVNI RANG: 
TELEFON: +381 63 895 45 03
E-MAIL ADRESA: milanradojicicdotcom@gmail.com