Izvor fotografje: pexels.com

U potrazi ste za savršenim poklonom za mušku osobu u svom životu? Bez obzira da li je to vaš partner, otac, brat ili prijatelj, donosimo vam nekoliko ideja koje će ga sigurno obradovati i ulepšati mu dan. 

Bilo da je reč o praktičnom poklonu ili nečemu što će zadovoljiti njegove hobije i interese, ove ideje i saveti će vam olakšati, ali i ulepšati, potragu. 

Nastavite sa čitanjem!

Ova ideja je proverena i zasigurno uspešna, zato se i nalazi na početku naše liste!

Ako vam budžet dozvoljava, možete svojoj dragoj muškoj osobi pokloniti moderan Michael Kors sat! Ova marka ima vanvremenske modele i raznolike stilove koji se prilagođavaju svakom tipu muškarca, kao i vašoj kasici prasici.

Sigurni smo da mu ručni sat ne bi bio višak, čak iako već ima jedan (ili dva)! 

Sat će upotpuniti svaku kombinaciju, bilo da je to svečano odelo za važne poslovne sastanke i proslave, ili uz džemper i džins kad izađe na kafu sa vama ili društvom.

Muškarci možda ne vole da idu u kupovinu ali vole da budu moderni!

Devojka na snegu sa crvenom kapom. srećno raširila ruke - kadar sa leđa.

Izvor fotografje: pexels.com

Tehnološke igračke

Ono što još muškarci vole jeste tehnologija, pa je poklon iz ove kategorije uvek dobar izbor. Razmislite o kupovini pametnog sata za treninge i druge aktivnosti ili bežičnih slušalica koje će mu olakšati kretanje u prevozu i napolju.

Da li ima neki hobi? Digitalni ili analogni fotoaparat je sjajan poklon ako voli da beleži trenutke sa dragim osobama ili puno boravi u prirodi, na ulicama i voli da pravi portrete ljudi i da fotografiše pejzaže. 

Voli da trenira ali ne stiže jer radi puno? Možete mu kupiti kućnu biciklu da razmrda svoje telo u pauzama od posla (ako radi od kuće) ili posle posla (kada dođe iz kancelarije).

Sportska oprema

Međutim, ako je sportski tip to je druga stvar! Razmislite o sportskoj opremi koja će mu olakšati bavljenje omiljenim sportskim aktivnostima. To može biti nova lopta za fudbal jer je stara pohabana, nove rukavice za boks ili oprema za biciklizam.

Ako ne želite nešto od sportske opreme, možete mu kupiti kvalitetan komplet trenerki, nove patike za trčanje ili torbu za trening u koju će komotno moći da spakuje sve svoje stvari.

Alati i oprema za kuću

Muškarci često vole da se bave kućnim popravkama i projektima, tada se osećaju posebno dobro! 

Možete mu pokloniti kvalitetan set alata koji će mu olakšati svakodnevne poslove ili neki specifičan alat za određeni projekat kojim se bavi. 

Ako je strastveni ispijač kafe, možete razmisliti o kupovini električnih aparata za kuću, kao što su aparati za kafu, koji će mu omogućiti da uživa u omiljenim napicima.

Tu je uvek i blender za pravljenje omiljenih smutija i proteinskih šejkova!

Knjige i muzika

Klasični pokloni sa kojim ne možete da pogrešite! Ako vaš dragi voli da čita, onda mu poklonite knjigu ili članstvo u biblioteci.

Takođe, možete razmisliti o kupovini gramofona i gramaofonskih ploča omiljenog izvođača, ili pak pretplatu na muzičku platformu kako bi mogao da sluša svoju omiljenu muziku.

Personalizovani pokloni

Personalizovani pokloni su uvek posebni jer pokazuju da ste uložili dodatni trud i odvojili vreme samo za njega. Možete mu pokloniti personalizovanu šolju sa porukom ili slikom koja će ga uvek asocirati na vas dok ispija prvu kafu. 

Takođe, možete razmisliti o personalizovanim majicama, koje bi mogle na sebi imati ištampanu neku vašu zajedničku foru ili uspomenu.

Ako voli vašu kuhinju, obradujte ga omiljenom poslasticom, ili napravite romantičnu večeru sa hranom od koje mu krče creva! 

Sigurni smo da će se još više zaljubiti u vas!

Iskustvo ispred materijalnih poklona

Možda je vaša draga muška osoba više za iskustva i provode, nego za neki konkretan, materijalni poklon. Možda i ne voli poklone?

Imamo rešenje za vas.

Poklonite mu iskustvo koje će ostaviti trag u njegovom životu.

Možete organizovati vikend putovanje u neki grad koji mu je oduvek bio interesantan, ili pak rezervisati avanturistički izlet kao što su vožnja balonom ili ronjenje. 

Poklonite mu kartu za omiljenu utakmicu, koncert, film ili predstavu. Oslušnite njegve želje, pa ga iznenadite kartama u lepoj koverti koja ga može čekati na njegovom stolu ili mu ubacite u torbu.

Uz ove ideje za poklone za mušku osobu, sigurno ćete pronaći nešto što će ga obradovati i pokazati koliko vam je stalo do njega. Važno je da poklon odražava njegove interese i hobije, kako bi znao da ste se zaista potrudili da pronađete nešto posebno. 

Ne zaboravite, ako je u pitanju emotivni partner, vaš odnos sa njim je ispred poklona koje mu darujete kao i njegove cene. Nekada je otvoreno pokazivanje koliko vam je stalo do njega dovoljni poklon koji će ga obradovati.