Još jednom je došlo vreme da ispratimo staru i dočekamo Novu godinu. Sa obzirom na to da prošlu, 2021. godinu nismo mogli da dočekamo onako kako smo navikli, ona je prošla u nadi da će se epidemiološka situacija popraviti i da će doček 2022. godine biti drugačiji.

Vrlo brzo je stigao i kraj 2021. godine, i već je uveliko došlo vreme da se smišljaju planovi za nadolazeći doček. Ukoliko ste i vi počeli da planirate doček Nove godine i razmišljate gde ga možete proslaviti, imamo par ideja za vas.

U nastavku teksta predstavićemo vam najbolje hotele za doček Nove godine u Beogradu, a ukoliko se desi i da nas trenutna situacija iznenadi i ne budete u mogućnosti da plan svog dočeka sprovedete u delo, uvek ga možete ostaviti za sledeću godinu, jer mesta na našoj listi već dugo ne gube na popularnosti.

Metropol Palace, do 2007. godine poznat samo kao hotel Metropol, jedan je od najekskluzivnijh hotela naše prestonice. Mnogi Beograđani i Beograđanke, ali i stanovnici drugih gradova Srbije, pa čak i strani turisti svake godine biraju Metropol Palace za obeležavanje prelaska u sledeću godinu.

Ovaj hotel nalazi se u srcu Beograda, u Bulevaru Kralja Aleksandra, a njegova lokacija je i više nego strateška. Nalazi se u blizini značajnih instituacija kao što su Pravni fakultet, Univerzitetska biblioteka i Državni arhiv Srbije.

U blizini hotela se takođe nalazi i Mali Tašmajdan, najistočniji deo Tašmajdan parka, kao i Crkva Svetog Marka. Verujemo da je suvišno isticati koliko prelep prizor ove znamenitosti pružaju u novogodišnjoj noći, okupane svetlima prestonice i ukrašene snegom.

Mnogo je ljudi koji se iznova vraćaju ovom hotelu, a svakome ko se odlučio za hotel Metropol Nova godina i njen doček prošli su u punom sjaju. Već dok prilazite hotelu, možete primetiti i osetiti njegovu raskoš. Eksterijer hotela Metropol je zaista nešto impresivno, a unutrašnjost vas ni najmanje neće razočarati.

Svečana sala hotela u kojoj se proslavlja doček Nove godine projektovna je tako da pruži maksimalnu ugodnost prilikom proslave. Sala broji 700 mesta, a njen luksuzni enterijer svake godine iznova i iznova oduševljava sve goste.

Uz izvrsno piće i hranu, pažljivo odabranu i pripremljenu od strane vrhunskih kuvara, kao i muzičke zvezde koje Metropol Palace ima priliku da ugosti svake godine, nezaboravan provod vam je zagarantovan! Ukoliko se ove godine odlučite za hotel Metropol, očekujte ekskluzivni doček u velikom stilu.

Hyatt Regency – moderna ekskluziva u srcu Beograda

Hotel Hyatt Regency sa pravom nosi titulu najekskluzivnijeg hotela u Beogradu. Ovaj moderan hotel sa 5 zvezdica preko cele godine posećuju zvaničnici i poznate ličnosti iz celog sveta.

Hotel Hyatt nalazi se u blizini Ušće šoping centra i poslovnog centra Ušće, a Brankovim mostom spojen je sa strogim centrom Beograda. Takođe, nalazi se na samo 15 minuta vožnje od aerodroma Nikola Tesla. Morate se složiti da ga blizina aerodromu i centru grada čini idealnim izborom za turiste.

Svake godine, pa tako i ove, Hotel Hyatt svojim posetiocima nudi spektakularnu novogodišnju žurku. U svojoj raskošnoj svečanoj sali Hyatt može ugostiti 600 posetilaca, a njegova novogodišnja ponuda uključuje hranu, piće dobrodošlice i muziku.

Kao i drugi hoteli na našoj listi, za doček Nove godine Hyatt svojim gostima nudi mesto za sedenje i kompletnu večeru. Na raspolaganju su mesta za elegenatnim banket restoranskim stolovima, kao i za modernim barskim stolovima.

Ukoliko ove godine želite svoju novogodišnju noć da provedete u veseloj i svečanoj atmosferi, Hyatt Regency može biti pravi izbor za vas.

 

Hotel Jugoslavija – glamurozan doček Nove godine u najstarijem srpskom hotelu

Hotel Jugoslavija, jedan od najstarijih hotela u Srbiji, smešten je na desnoj obali Dunava. Njegova lokacija gostima pruža neverovatan pogled na Dunav, koji dobija posebnu čar u magičnoj atmosferi novogodišnje noći.

Svečana banket sala hotela Jugoslavija broji 550 mesta, a njegov luskuz ogleda se u njegovom enterijeru – unutrašnjost hotela ukrašena je elegantnim mermerom, dok raskošni lusteri od svarovski kristala, koji krase predbanaket i svečanu salu, samo pojačavaju utisak prestiža.

Međutim, uprkos svom otmenom izgledu, hotel Jugoslavija poznat je po fenomenalnom novogodišnjem provodu. Mnogi posetioci proveli su svoje novogodišnje noći u ovom hotelu u nezaboravnoj atmosferi ludog provoda.

Za razliku od prethodnih hotela na našoj listi, hotel Jugoslavija ove godine svojim gostima osim elegantnog mesta za sedenje i kompletne večere nudi i mogućnost neograničene konzumacije pića, kao i specijalni popust na noćenje u jednoj od udobnih soba u njihovom prepoznatljivom i dobro poznatom retro stilu.

Ovo su samo tri top mesta na našoj listi. Međutim, Beograd svojim posetiocima i stanovnicima nudi veliki broj mesta koje vredi posetiti, kako prilikom redovnih izlazaka tokom godine, tako i za doček Nove godine.

Beograd sa pravom nosi titulu jednog od najboljih mesta za provod na našim prostorima, što svedoči i veliki broj turista koji u prestonicu Srbije dolaze kako bi iskusili beogradski noćni život.

Ukoliko i ove godine novogodišnju noć želite da provedete u vrhunskoj atmosferi uz izvrsnu hranu i dobru muziku, odlučite se za jedan od hotela sa naše liste, i možete biti sigurni da ćete uživati u fenomenalnom provodu!