Leto je tu, a sa njim i sezona kupaćih kostima. Ako ste vlasnica bujnijih oblina, verovatno dobro znate izazove pronalaženja kupaćeg koji lepo stoji. Ne brinite! Ovaj vodič otkriva trikove kako pronaći pravi jednodelni kupaći za punije figure.

Jednodelni kupaći kostimi za punije često imaju izrezane detalje na struku i bokovima, stvarajući tzv “ostrvca”. Ovi otvori mogu vizuelno da prosire bokove i struk kod punijih figura.

Umesto toga, birajte kupaće sa širim, zaobljenim izrezima koji prate prirodne linije tela. To će lepo istaći vaše atribute bez nepotrebnog skretanja pažnje.

Tražite potporu

Kod jednodelnih kupaćih, gornji deo obično pruža manje potpore od zasebnih grudnjaka za kupanje. Ako imate veće grudi, potražite kupaće sa širim bretelama, ušivenom žičanom potporom i čvršćim tkanjem oko grudi.

Potporni elementi pomažu da se izbegne “ispadanje” napred i bokovima, pružajući podizanje i oblikovanje za punije figure.

Birate boje i šare mudro

Tamne boje i šare sa sitnim dezenom vizuelno sužavaju i stanjuju. Svetlije nijanse i krupniji, kontrastni dezeni imaju suprotan efekat.

Ako želite da istaknete svoje prirodne krivine, razmotrite tropske šare ili cikcak linije. Floralni ili apstraktni dezeni takođe skreću pažnju sa problemskih zona.

Izbegavajte kupaće koji seku telo po pola kontrastnim bojama jer to može nepovoljno da istakne struk.

Dužina je važna

Kod jednodelnih kupaćih, standardna dužina je do kukova. Međutim, za punije figure, malo duži modeli koji padaju blago ispod kukova vizuelno produžavaju noge i smanjuju izgled bokova.

Sa druge strane, previše skraćeni kupaći mogu nepovoljno da istaknu celulit i bedra. Najbolje je pronaći dužinu koja vam godi i koja prati liniju tela.

Obratite pažnju na materijale

Glatki, sjajni materijali poput satena i svile vizuelno većaju figuru i ističu nesavršenosti. Tkanja sa teksturom kao što su ručno tkani pamuk ili lagani čipkasti overlok bolje prikrivaju problem zone i neupadljivo konturiraju linije tela.

Najlonska čipka takođe je popularan trend koji lepo maskira obline.

Mnoštvo zdravih namirnica koje pomažu u borbi hranom protiv holesterola

Setite se da moda varira

Imajte u vidu da se trendovi kupaćih kostima stalno menjaju. Ono što je “in” jedne sezone možda neće raditi za vas sledeće leto.

Pratite nove stilove i budite otvoreni da isprobate razne krojeve. Vaše samopouzdanje je najvažnije – nosite ono u čemu se osećate prijatno!

Gde kupiti LISCA kupaće za bujnije figure?

Kada znate šta tražiti, pronalaženje savršenog jednodelnog LISCA kupaćeg je mnogo lakše. Evo nekoliko predloga:

LISCA online prodavnica

LISCA ima široku ponudu trendi jednodelnih kupaćih kostima za sve figure, uključujući i bujnije građe. Njihova online prodavnica omogućava lako pretraživanje i poručivanje modela koji vam se sviđaju.

LISCA maloprodajne radnje

U maloprodajnim LISCA radnjama možete probati razne kupaće uživo pre kupovine, što je posebno korisno za pronalaženje idealnog kroja i veličine. Ljubazno osoblje može da vam pomogne oko izbora.

LISCA outlet prodavnice

Povremeno možete pronaći popuste i snižene LISCA kupaće u njihovim outlet radnjama. Idealno za kupovinu više komada po pristupačnijim cenama.

Bilo da kupujete online ili u radnjama, setite se ovih saveta pri izboru LISCA jednodelnih kupaćih kostima. Samopouzdanje je najvažnije – uživajte u lepom vremenu u modelu u kojem se dobro osećate!