Izvor fotografje: pexels.com

Koliko god dobro poznavali naše partnere, nekada je zaista je zaista teško osmisliti poklon kojem će se obradovati. 

Muškrcima pogotovo ume da bude težak zadatak osmišljavanja poklona za svoju devojku ili suprugu. I ne krivimo ih, žene ponekad umeju da budu komplikvane na tom polju, i zato u nasavku možete pročitati nekoliko predloga koje možete pokloniti svojoj najdražoj ženi!

Mnogi muškari zaziru od ovakvog poklona jer ženska odeća stvarno može da se učini jako komplikovanom, a možda niste sasvim sigurni šta bi se njoj svidelo. 

Ali, imajte na umu da postoji dosta komada odeće koje su potrebne svakoj ženi. Neke od takvih su spavaćice ili pamučni ženski bademantili. Sigurni smo da sve žene vole udobne i tople komade odeće namenjene za spavanje i za kućnu varijantu. Svaki put kada se umota u topli bademantil ili krene na spavanje, sigurno smo da će misliti upravo na vas!

Čitači elektronskih knjiga – E-reader

Ako vaša nežnija polovina voli da čita knjige, ovo je pravi pogodak! 

Mnogi ljubitelji knjiga zaziru od čitača elektronskih knjiga, ali njegove dobre strane su brojne! Svakako je prvi benefit to što su ovi čitači relativno lagani i ne zauzimaju puno mesta, pa je jako jednostavno nositi ih u torbi ili rancu. Svi ljubitelji knjiga znaju koliko teško može biti nosati knjigu unaokolo sa sobom, a ovaj uređaj će to svakako olakšati. 

Pored toga, poseban ekran koji liči na običan papir neće naprezati oči, a mnogi moderniji čitači imaju ugrađeno svetlo, tako da je sada moguće čitati i u mraku. 

Ovi uređaji mogu ćuvati i nekoliko hiljada knjiga, pa ako imate jednog knjiškog moljca, razmislite o pokljanjanju ovog uređaja.

Uglavnom su knjige koje su u elektronskoj verziji jeftinije od onih papirnih, tako da kupovina ovakvog čitača može da uštedi novac na duge staze. Pored toga, postoji mnogo veb-sajtova gde knjige možete pronaći besplatno, a to je svakako plus.

bademantil

Izvor fotografje: pexels.com

Romantično putovanje

Neke žene ipak ne vole fizičke stvari kao poklone, već vole nova iskustva i putovanja.

Srećom, u našoj zemlji postoji dosta romantičnih mesta koja možete zajedno posetiti. Bilo da volite prirodu, urban noćni život ili reke i jezera, sve to možete ponaći u našoj lepoj zemlji. Izaberite neku od mnogobrojnih destinacija, spakujte stvari i odvedite vašu lepšu polovinu na romantično putovanje ili izlet!

Dobra hrana nikad nije na odmet

Sigurni smo da neki od vas imaju devojke i supruge koje su pravi gurmani, a čak iako nisu, hrana je uvek dobar izbor. 

U Beogradu postoji dosta restorana koji služe nesvakidašnju hranu. Jedna od tih čudnih obroka je sladoled od rakije, za koji smo sigurni da niste čuli! U istoj poslastičarnici postoji i sladoled od ajvara, domaćeg vina, kačkavalja ali i od lavande i kamilice. 

Ukoliko volite da isprobavate nove ukuse, obavezno posetite neko od ovih zanimljivih mesta Beograda!

Svilena jastučnica

Vaša dama ni ne zna da joj je svilena jstučnica potrebna, ali zbog svih njenih benefita, verujte nam na reč kada kažemo da jeste!

Svilene jastučnice su blagotvorne za zdravlje kože lica i kose, a znamo a žene mnogo vode računa o tim stvarima. Zahvaljujući prijatnom materijalu, kosa se ne mrsi i ne lomi u toku spavanja, a takođe sprečava i nastanak bora prouzrokovane spavanjem na stomaku ili boku. Pored toga, svila ne zadržava vlagu kao pamuk, a samim tim ni bakterije, tako da će koža lica sigurno biti čistija i izgledati lepše

Ovaj poklon će sigurno obradovati vašu dragu i sigurni smo da će vam biti jako zahvalna!

Kutija sa njenim omiljenim sitnicama

Ovo je verovatno jedan od najboljih načina da personalizujete poklon. 

U ukrasnu kutiju možete da stavite sve sitnice koje ona voli, a tu još možete dodati i njene omiljene čokoladice, bombone i ostale sitne grickalice. U kutiju možete staviti i neke od gorenavedenih poklona, kao što je bademantil, čitač elektronskih knjiga ili svilena jastučnica. 

Sigurno će joj biti interesantno da izvlači različite poklone, šta god da je u pitanju!

Ovo je samo nekoliko saveta za lep poklon koji će se svideti većini žena. Naravno uvek je lepše kada je poklon personalizovan i nekome poklonite ono što voli ili želi. Ali na kraju dana, sigurni smo da žene više uživaju u pažnji koju im pružate i sigrno će se obradovati samom poklonu kao znaku pažnje.