Izvor fotografje: pexels.com

Doček Nove godine u Beogradu je uvek prava atrakcija među stanovnicima, ali i turistima. Prestonica svake godine nudi širok spektar mogućnosti kada je ova praznična noć u pitanju i uvek postoji sadržaj po svačijem ukusu.

Ukoliko razmišljate o dočeku, a niste sigurni još uvek gde želite da ga provedete, u nastavku teksta pročitajte neke od predloga koje smo izdvojili.

Ako se odlučite za hotel Hyatt Nova godina će za vas sigurno početi u velikom stilu. Kako je ovo jedan od najekskluzivnijih hotela u gradu sa dugom tradicijom, nema sumnje da će vaša nova godina početi veoma glamurozno.

Ono što možete očekivati jeste Kristalna sala, koja je u samom vrhu luksuznih sala u Beogradu. Iako je poprilično velika, sa kapacitetom od više od 600 mesta za sedenje, svako mesto je idealno pozicionirano. Ništa vam neće zaklanjati pogled, a imaćete sasvim dovoljno prostora za ples.

Pored bogatog muzičkog programa, svi gosti dobijaju i piće dobrodošlice – luksuzni šampanjac Moet. Svečana večera je uključena u cenu rezervacije, a pravljena je od strane vrhunskih kuvara zaposlenih u ovom hotelu.

Cene zavise od samog mesta sedenja, te mogu biti u opsegu 180 do 200e, dok je rezervacija mesta za barskim stolom nešto povoljnija.

Restoran Inter Hollywood Ledine – noć za pamćenje

Restoran Inter Hollywood Ledine je jedan od najatraktivnijih i svojim gostima uvek nudi nezaboravan provod

Njegov raskošni enterijer nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Ono što ga čini jedinstvenim jesu bazeni, fontane, led svetla i scenski efekti koji su omiljeni među gostima. Zbog toga mu se upravo iznova svi i vraćaju. 

Ovde redovno nastupaju najpoznatije muzičke zvezde sa naše scene, te će novogodišnji program zasigurno biti kvalitetan.

U sklopu restorana se nalazi i obezbeđen parking, pa ukoliko ste se odlučili da krenete svojim automobilom, možete ga bezbrižno parkirati. Restoran takođe nudi i sobe i apartmane za sve one kojima provod traje do ranih jutarnjih časova.

Cene po osobi se kreću od 100 pa sve do 140e i zavise od samog položaja stola koji izaberete. Bez obzira na to, svako mesto uključuje kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju određenih alkoholnih i bezalkoholnih pića.

disko kugla zdravica sampanjcem

Izvor fotografje: pexels.com

Restoran Dva Jelena – doček u duhu Skadarlije

Dva Jelena su jedan od najprepoznatljivijih lokala u srcu Skadarlje. Ovaj restoran postoji već 180 godina i glavno je boemsko utočište. Izuzetno je popularan, kako među domaćim zaljubljenicima u kafane, tako i među stranim turistima koji ovde žele da osete naš kafanski duh.

Prepoznatljiv i tradicionalni enterijer ovog restorana učiniće ovo veče magičnim vama i vašim dragim osobama. Uz sve to, tamburaški orkestar će starogradskom muzikom da vam priredi najlepši provod koji ćete dugo pamtiti.

Cene ovog aranžmana su 100 i 140e, zavisno da li je u pitanju velika ili mala sala. U ovu cenu je uračunata i neograničena konzumacija hrane i pića sa menija.

Kako je Skadarlija svakako poznata po tradicionalnoj  hrani i piću, tako će se u ponudi naći domaće rakije kao što su šljivovica, medovača i kajsijevača i bogata trpeza predjela, toplih i glavnih jela.

Klub Komitet – najbolji provod u Beton Hali

Iako je jedan od kasnije otvorenih klubova u Beton Hali, klub Komitet je stekao ogromnu popularnost i svakog vikenda ima popunjene sve kapacitete. Ovaj klub je sinonim za vrhunski provod, pa ako to očekujete od novogodišnje večeri, istražite ponudu.

Veliki i moderan ambijent u kombinaciji sa provereno dobrim muzičkim provodom su razlog što ovaj klub ima toliki broj stalnih gostiju. Pored đuskanja uz nove i stare hitove, ovaj klub nudi i deo mesta za sedenje koji su rezervisani za one koji žele i da večeraju neke od gastronomskih specijaliteta.

Dodatni razlog za popularnost jesu i svi zaposleni ugostitelji ovog lokala, koji su kompletno uigrani i naći će se svakom gostu kada je potrebno.

Za muzički program u novogodišnjoj noći biće zadužen jedan od najpoznatijih bendova u gradu, koji provereno pravi dobru atmosferu.

Cene rezervacija se kreću od 40 do čak 400e, u zavisnosti od mesta koje birate za svoju ekipu. U opticaju su barski stolovi, mala sedenja i separei. U cenu je uključena neograničena konzumacija određenih alkoholnih pića, dok je večera tipa “a la carte”.

Splav River – novogodišnja žurka na reci

Splav River je mesto sa najdužom tradicijom ovog tipa u Beogradu i sinonim je za dobar clubbing. Doček Nove godine na ovom mestu je uvek odličan izbor za one koji žele kvalitetan izlazak.

Noćni provod se na ovom splavu odvija u modernom enterijeru sa vrhunskom rasvetom i ozvučenjem. Uz to, pažljivo odabran repertoar najvećih muzičkih zvezda će doprineti najluđem početku nove godine.

Osnovna cena karte iznosi 39e, a rezevervacije se odvojeno plaćaju i zavise od željenog mesta sedenja. Uz sve to je obezbeđena neograničena pića alkoholnih i nealkoholnih pića tokom cele večeri, kao i ketering za one koji se odluče za separe.

Proslava novogodišnje večeri je svima važan događaj. Ispraćaj stare i doček nove godine u svima bude radost i želju za dobrom i i nezaboravnom noći. Ukoliko izaberete neko od mesta sa naše liste predloga, zagarantovano ćete imati dobar provod!